McALSON-McCasual_Fleuriste-0225_2048px_sRGB

Nesje, wie?

Ines is mijn naam, maar velen noemen mij Nesje.
Met bijna 40 jaartjes op mijn tellerke vond ik de kracht om te springen.

Beter gefaald dan nooit geleefd, zeg ik dan.
In 2019 ben ik als mens gebroken en kwam ik op een lastig en zwart pad vol stenen en putten.

Stapje per stapje en dag per dag ontdekte ik mijn ware IK, ontdekte ik hoe dicht ik bij de natuur sta en voelde ik hoe het is om puur, vrij en blij te leven.

En toch miste ik iets; datgene dat me het gevoel geeft dat ik iets beteken, een voldaan gevoel.

Na een intense zoektocht naar het kind in mij vond ik volledig onverwacht bloemetjes in al haar facetten. En zo geschiedde…

Eerst een cursus florist, daarna veel gerommeld, geklooid en geoefend. Elke dag vond ik meer en meer voldoening en maakte het mij steeds blijer en voldaan.

Tot die ene dag dat ik dacht: nu of nooit! En het werd dus nu…

Mijn hoofdje zei: “Ga ervoor. Niets moet, alles mag.” 

Mijn hart zei: “ Volg wat je voelt op jouw tempo…”

Zo kwam mijn vrolijke en hippe bus over de vloer en begon ik mijn Bloem op Toer avontuur.


En het werd meer! 
Na een tussentijdse stop en een nieuwe, nodige interne reis startte ik met een opleiding tot coach. Bloemetjes in je huis gecombineerd met een coaching gesprek; alles om jou te begeleiden naar balans in je leven. Jou laten fleuren; daar ga ik voor!

Wil jij liever enkel een coaching gesprek? Ook dat kan natuurlijk! En jij kiest! Of ik kom aan huis of jij komt bij mij. De keuze is aan jou!


En ooooh ja, ik hou van een goed boek, een lekkere koffie, een wandeling in onze prachtige natuur, een gezellig samenzijn met authentieke mensjes, reizen, rust en yoga.

Als persoon ben ik een oprecht, bescheiden, leergierig, hoogsensitief en rustig typetje maar wél met een goed hoekje af 🙂

Veel liefde voor jou,
Nesje